ЗА НАС

С УСМИВКА ЗА ВАС  е социално предприятие с дейност изработка и продажба на изделия и сувенири от родители и близки на деца/лица с проблеми в развитието.  Стартирахме като една инициатива на група родители, запознали се поради посещенията в един и същ медицински център за рехабилитация на „различните“ си деца.  Водени от необходимостта за набиране на средства за рехабилитации, невъзможността на някои родители да работят  „нормална“ работа и максимата, че за да получиш, трябва да дадеш, стартирахме инициативи за ръчна изработка и продажба на бижута, мартеници, картички, декорации, подаръци и други интересни изделия.  Работим успешно вече повече от 12 години  и можем да предложим богат асортимент от ръчно изработени изделия, както в онлайн магазина, така и по базари, където участваме.  

За някои родители това е единствената възможност за работа, за други е възможност да включат и децата си в трудова дейност, а за повечето от нас тази работа е и приятна и удовлетворителна, особено когато клиентите ни харесват това, което правим и получаваме положителна обратна връзка.

Благодарни сме на хората, които търсят и купуват нашите изделия, на редица компании, които ни подкрепят с корпоративни поръчки или организация на фирмени базари.

Предлагаме изработка по поръчка и на подаръци за фирми, за семейни поводи и други. Имаме много идеи, изработваме всичко с внимание и любов и се радваме, че хората подкрепят и оценяват нашите усилия.

Признателни сме и на хората, които ни подкрепят със собствени средства или личен труд, защото винаги имаме нужда от материали за изработка, както и финансови средства, необходими за осъществяване на дейността ни (онлайн магазин, данъци и такси и др).