Количка
0 продукта
 

ПРИЯТЕЛИТЕ ЗА НАС

Наши приятели ни подадоха ръка, предоставяйки ни възможност да предлагаме техни продукти чрез нашия магазин. Така част от стойността на продуктите се дарява за рехабилитации на деца с проблеми в развитието!

БЛАГОДАРИМ ВИ!

 

http://cleverbook.net/

Карти и книжки, разказващи прекрасни и смешни истории, които канят детето ви да участва в приключенията и едновременно с това развиват ума и завладяват сърцето му.

http://kosmos.bg/

Научните игри Космос обясняват, по един непринуден и лесен начин, трудните за възприемане модели от практиката. Децата в най-ранна възраст виждат практическото приложение на научните закони. Това ги мотивира да търсят отговори и да навлизат без страх в дебрите на познанието. В комплектите са включени, освен набор от части и механизми, така също и богато илюстрирани упътвания. Има достатъчен теоретичен материал, за провеждане на опитите, който подпомага по-лесното възприемане на учебния материал в училище.

ГРЕТА ПРОДАНОВА

https://www.facebook.com/gretapr?fref=ts

Ръчно изработени кукли, животинки, чанти от текстил, подвързии за книги, пачуърк - завивки, чанти и други

Daniela's Butique

http://rabotilnichka.free.bg

Декупаж, релефен декупаж, ръчно рисувани интересни и оригинални подаръци - аксесоари за коса (гребени, четки, огледала), стенни часовници, керемиди, бутилки, чаши, закачалки, тефтери 

ръчна (домашна) изработка на играчки, декорации, сватбени и други аксесоари от различни материали, изработени с много любов :)

https://homemade-bg.com/

Homemade - Wedding

Homemade - Accessories & Decor  http://www.monstersfabric.com/

Rазличните детски дрехи и дрехи за пораснали деца! Ако искате вашето дете още от люлката да бъде различно, да расте със свободен дух, да развие богато въображение, неподправен оптимизъм и индивидуализъм – тогава го облечете в една от дрехите на MonsterFabrics! Гарантирано българско качество и уникален по рода си дизайн – с шеговити картинки и картинки за фенове на рок групи! Детските дрешки са подходящи, както за вашето мило малко "чудовище", така и като подаръци за други малки и по-големи "чудовища".

С подкрепата на OpenCart
С УСМИВКА ЗА ВАС :-) © 2020
CartMania theme designed by metaGraphics