Количка
0 продукта
 

За нас

 

С УСМИВКА ЗА ВАС J е една инициатива на група родители, запознали се поради посещенията в един и същ медицински център за рехабилитация на „различните“ си деца. Водени от необходимостта за набиране на средства за рехабилитации, невъзможността на някои родители да работят  „нормална“ работа и максимата, че за да получиш, трябва да дадеш, стартирахме инициативи за ръчна изработка и продажба на бижута, мартеници, картички, декорации, подаръци и други интересни изделия.  Работим успешно вече повече от 6 години и групата ни се увеличава с нови родители, както и наши приятели, готови да ни протегнат ръка със своите умения и сръчност. Приходите от нашата дейност използваме основно за рехабилитация на нашите деца.

Вече можем да предложим богат асортимент от ръчно изработени изделия, както в онлайн магазина, така и по базари, където участваме. Подадоха ни ръка и някои фирми и техни екипи от служители, на които сме благодарни, че оценяват нашия труд и старание.

Предлагаме изработка по поръчка на подаръци за фирми, за семейни поводи и други. Имаме много идеи, изработваме всичко с внимание и любов и се радваме, че хората подкрепят нашите усилия.

Признателни сме на хората, които ни подкрепят със собствени средства или личен труд, защото винаги имаме нужда от материали за изработка, както и финансови средства, необходими за осъществяване на дейността ни (онлайн магазин, данъци и такси и др).

Подкрепяйки ни, вие подкрепяте нашите деца, както и възможността ни да работим!

Благодарим ви!

 

**Дейността ни се управлява от фирма ОММД ООД, чрез която  издаваме необходимите документи, съгласно българското законодателство.

С подкрепата на OpenCart
С УСМИВКА ЗА ВАС :-) © 2020
CartMania theme designed by metaGraphics