Количка
0 продукта
 

С УСМИВКА ЗА ВАС!

Онлайн магазин за ръчно изработени изделия в подкрепа на деца с увреждания.

"Ръчно изработените изделия са разкош и не е задължително всеки да ги притежава. Който иска да ги има или трябва да плати на майстора за труда, или да си ги направи сам"

Коко Шанел

 

Уважаеми клиенти, 

голяма част от продуктите в магазина се изработват по поръчка в срок 3-5-7 работни дни. Спешни поръчки в по-кратък от указания срок, изпълняваме с 20 % допълнително оскъпяване, ако имаме такава възможност. Индивидуални или големи поръчки се уточняват допълнително.

Благодарим ви за разбирането!

BGtop

Добре дошли в С УСМИВКА ЗА ВАС :-)

Онлайн магазин за ръчно изработени "бижути", картички, мартеници, великденски и коледни декорации, подаръци и други нещица- изработени с любов и внимание за вас! Надяваме се да ги оцените!

 

ДОСТАВКА

Доставката се извършва в срок 2-4 работни дни от получаване на поръчката. За продукти, за които е изрично указан по-голям срок за доставка е валиден той. 

ЦЕНАТА НА ДОСТВКАТА НЕ Е ВКЛЮЧЕНА В ОБЩАТА СТОЙНОСТ НА ПОРЪЧКАТА!

Доставяме с преференциална цена на куриерската услуга - до адрес с куриерска фирма Рапидо, като цената на доставката е приблизително: 

за пратки до 2 кг -  за София - около 4 лв, за страната - 4,50 - 5 лв - ДОПЪЛНИТЕЛНО се заплаща и наложеният платеж - 1% от стойността на поръчката!

за пратки над 2 кг до 5 кг - за София - 4.5 - 5 лв, за страната - 5 - 5,50 лв - ДОПЪЛНИТЕЛНО се заплаща и наложеният платеж - 1% от стойността на поръчката!

С подкрепата на OpenCart
С УСМИВКА ЗА ВАС :-) © 2018
CartMania theme designed by metaGraphics