Количка
0 продукта
 

ЕЛЕКТРОМОТОР - научна детска игра

ЕЛЕКТРОМОТОР - научна детска игра
53.00 лв.
Наличност: В наличност
Модел: 1102006
Марка: KOSMOS
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Още снимки (2)

ЕЛЕКТРОМОТОР - научна детска игра ЕЛЕКТРОМОТОР - научна детска игра
Количество: Поръчайте

Коментари (0)

Добавете коментар
Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Описание

12% от стойността на продукта се даряват за издръжка на дейността на С УСМИВКА ЗА ВАС :-)

Този експериментален комплект съдържа многостранно приложими елементи и цели да обясни на вашето дете как функционират най-елементарните електромотори и генератори. Книжката с инструкции съдържа значителна теоретична част започваща с определения и примери за токова верига, магнетизъм, магнитно поле, принцип на действие и построяване на електромотор и генератор и завършва с интересни научни факти. Основните физични закони свързани с електротехниката са илюстрирани с чудесни примери и без да претендират за изчерпателност, достатъчно подробно обясняват принципа на генериране на електрически ток посредством механично движение и обратното.

Частите и механизмите в комплектите са израбтени от най-висококачествени материали, отговарящи изцяло на всички изисквания за безопасност в европейската общност.

Ако вземем за пример играта ЕЛЕКТРОМОТОР, макетът на електрогенератора е направен разглобяем и от прозрачна пластмаса, така че всички части, от които е съставен са видими и принципа на работа се възприема ясно.

Кутията на комплекта е с размери 22x7x32 см. Във фабрично запечатана форма са подредени частите на конструктора както и две цветни илюстровани книжки с инструкции, на немски и български език.

Играта е подходяща за деца над 8 години.

Качествен немски продукт за българските деца!

С подкрепата на OpenCart
С УСМИВКА ЗА ВАС :-) © 2019
CartMania theme designed by metaGraphics