Количка
0 продукта
 

ЕЛЕКТРОТЕХНИКА - научна детска игра

ЕЛЕКТРОТЕХНИКА - научна детска игра
88.00 лв.
Наличност: Out Of Stock
Модел: 1102003
Марка: KOSMOS
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Още снимки (2)

ЕЛЕКТРОТЕХНИКА - научна детска игра ЕЛЕКТРОТЕХНИКА - научна детска игра
Количество: Поръчайте

Коментари (0)

Добавете коментар
Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Описание

12% от стойността на продукта се даряват за издръжка на дейността на С УСМИВКА ЗА ВАС :-)

Целта на този експериментален комплект е да обясни на вашите деца по достъпен и безопасен начин какво представляват електрическия ток и магнитите, и как функционират лампичките, прекъсвачите, електрическите вериги, моторът, постоянните магнити, електромагнитите и компасът.Всички електрически компоненти са изработени от изключително качествени материали и изцяло покриват европейските стандарти за безопастност. Необходимо е всички участници в експериментите да се запознават с указанията за безопастност всеки път преди да започнат работа по тях.

В книжката с инструкции от 80 цветно илюстровани страници ще намерите общо 60 експеримента в областта на електротехниката и значителна теоретична част, така че няма да останете без отговор на въпросите, които ще възникнат по време на изучаването и.Елементите с които се сглобяват електрическите вериги са с надеждни контактни връзки предназначени за многократно сглобяване и разглобяване и не ви ограничават само до моделите в книжката. Знанията които ще добиете в процеса на игра ще ви помогнат в много житейски ситуации и в осмислянето на учебния материал в училище.Без да претендира за изчерпателност образователния комплект е една стабилна основа в областта на практическата електротехника.

Кутията на комплекта е с размери 37x8x29 см. Във фабрично запечатана форма са подредени частите на конструктора както и две цветни илюстровани книжки с инструкций, на немски и български.

Играта е подходяща за деца над 8 години.

Качествен немски продукт за българските деца!

С подкрепата на OpenCart
С УСМИВКА ЗА ВАС :-) © 2019
CartMania theme designed by metaGraphics