Количка
0 продукта
 

ФИЗИКА - научна детска игра

 ФИЗИКА - научна детска игра
53.00 лв.
Наличност: Out Of Stock
Модел: 1102002
Марка: KOSMOS
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Още снимки (2)

 ФИЗИКА - научна детска игра  ФИЗИКА - научна детска игра
Количество: Поръчайте

Коментари (0)

Добавете коментар
Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Описание

12% от стойността на продукта се даряват за издръжка на дейността на С УСМИВКА ЗА ВАС :-)

Физиката е една изключително подредена и многообразна наука, която съвсем не е трудно да бъде разбрана. Ето защо е голямо удоволствие да създаваме, разбираме и използваме свободно различните физични явления, които срещаме в ежедневието.

Тези експериментални физични образци ще улеснят вашето дете да разбере физичните закони посредством елементите, които могат да бъдат използвани за сглобяване на различни модели. Базирайки се на лесни примери, те дават начален поглед върху основите на механиката и подпомагат по-доброто разбиране на училищния материал.

Пожелаваме на вашето дете много забавление докато изследва, учи и експериментира.

В книжката с инструкции към комплекта ще се запознаете с основни физични величини като сила, ускорение, работа, енергия и техните дименсии. Помагайки си с богато илюстрираните схеми ще сглобите интересни работещи модели на гравитационен мотор, предавателна кутия или полиспаст. В общо 14 експеримента са обхванати най-интересните приложения на физичните закони от заобикалящия ни свят. Това което ще научи вашето дете ще бъде основата за осмисляне на материала по физика, който ще се изучава в училище. Ние сме убедени, че знанията получени чрез игра с тези образователни комплекти остават дълбоко в паметта на детето и то ще ги използва през целия си живот в различни практически ситуации.

Кутията на комплекта е с размери 22x7x32 см. Във фабрично запечатана форма са подредени частите на конструктора както и две цветни илюстровани книжки с инструкции, на немски и български език.

Качествен немски продукт за българските деца!

С подкрепата на OpenCart
С УСМИВКА ЗА ВАС :-) © 2019
CartMania theme designed by metaGraphics