Количка
0 продукта
 

ВЕЛИКДЕНСКИ ПИЛЕНЦА, ЗАЙЧЕТА и други

ВЕЛИКДЕНСКИ ПИЛЕНЦА, ЗАЙЧЕТА и други

ръчно изработени и плетени на една кука пиленца, кокошки, текстилни пилета и зайчета и други

Подредба по:
Великденски гирлянд от филц
Великденски гирлянд от филц
10.00 лв.
Великденски венец от филц
Великденски венец от филц
10.00 лв.
Великденски панер/ кошничка от филц
Великденски панер/ кошничка от филц
10.00 лв.
Великденско яйце от филц
Великденско яйце от филц
5.00 лв.
Лента за коса ЗАЙЧЕ от помпон
Лента за коса ЗАЙЧЕ от помпон
5.00 лв.
Ластик за коса Зайче от помпон
Ластик за коса Зайче от помпон
4.00 лв.
Коледен ластик за коса Плюшена звезда
Коледен ластик за коса Плюшена звезда
5.00 лв.
Коледен ластик за коса Плюшено сърце
Коледен ластик за коса Плюшено сърце
5.00 лв.
Коледна шнолка/фиба за коса Плюшена звезда
Коледна шнолка/фиба за коса Плюшена звезда
5.00 лв.
Коледна шнолка/фиба за коса Падаща звезда
Коледна шнолка/фиба за коса Падаща звезда
3.00 лв.
С подкрепата на OpenCart
С УСМИВКА ЗА ВАС :-) © 2019
CartMania theme designed by metaGraphics